Konsultation | Behandlinger | Typeskema | Bestillingsformular | Artikler

Håndtering af PMS ved hjælp fra Ayurveda & Yoga

Der er flere ting der kan hjælpe dig hvis du lider af PMS. Både yoga og ayurveda har nogle redskaber.

Du kan lave de følgende 2 yogaøvelser:

Græshopperen:

  1. Læg dig på maven.
  2. Lav knytnæver og placer dem på hver sin side af venusbjerget. Lad din pande eller hage hvile i gulvet.
  3. Saml dine ben og med en indånding løfter du dem op fra gulvet. Sørg for at trække vejret dybt under hele øvelsen og hold den så længe du kan.
  4. Så sænker du langsomt dine ben og løsner armene fra under dig, lægger hovedet til en af siderne imens du giver dig tid til at slappe af. Du kan gentage øvelsen nogle gange og sørg for at hvile ind imellem.

Den halve bro:

  1. Læg dig på ryggen.
  2. Bøj dine knæ og læg dine fødder i gulvet med cirka en fods bredde imellem.
  3. Tag fat i dine ankler med din håndflade på ydresiden og dine fingre på indersiden.
  4. Tag en dyb indånding og løft hofterne så højt op som muligt. Ånd ud og sænk rygsøjlen ned hvirvel for hvirvel og til halebenet.
  5. Fortsæt cirka et minut med bevægelserne og lad åndedrættet følge med.

Ayurvedisk kostilskud

Du kan også understøtte kroppen ved at tage noget kosttilskud, som har været brugt og anbefalet af Ayurveda i tusinder af år. Vi anbefaler, at du tager følgende produkter:

Shatavari er et medlem af aspargesfamilien. Planten anses for at være et sublimt regulerende middel til kvinder. Shatavari betyder ”planten som har 100 rødder”, men omtales også som ”til kvinden som har et hundrede ægtemænd”, fordi den giver et stort overskud. Den har et naturligt indhold af østrogen, som er godt for kvinder og også styrker frugtbarhed. Shatavari er nærende, lindrende og kølende. Den anses af behandlere for at være et perfekt middel mod hedeture, tørhed og andre ubehageligheder, som kvinder oplever i overgangsalderen. Anbefales i alle aldre til at skabe balance og vitalitet. 100% økologiske ingredienser. vejl. udsalgspris: 169 kr. for 90 kapsler

Dosering 2 kapsler, 3 gange dagligt i 1-6 måneder.¨

Aloe Vera har naturlige kølende og nærende egenskaber. Planten er kendt for ungdommelighed, sund hud og for at styrke og beskytte den naturlige balance. Aloe vera renser leveren og nærer hele systemet. Aloe Vera afhjælper mange problemer, men det samarbejder rigtig godt med Shatavari.

Pukka – økologisk Aloe Vera juice

Pukka´s økologisk certificeret Aloe Vera juice indeholder hverken syntetisk potassium sorbate eller sodium benzoate som andre Aloe Vera safter ofte gør. Pukka´s Aloe Vera juice er koldpresset og   udvundet udelukkende fra det indre af bladet hvilket gør at der ikke er behov for at den filtreres. Det betyder at Pukka Herbs Aloe Vera juice garanterer et minimum af 1000mg polysaccharider. Her får du en saft som er meget potent, og smager godt!

Anbefalet dosis til voksne:

Til indtagelse: 1 spsk. (ca. 25 ml) 1-3 gange dagligt cirka 15 min. før hovedmåltiderne.

Efter åbning opbevares den i køleskab og bruges indenfor 3 uger. Sælges i 1 liter flasker.

Ingredienser 99,9 % Ren økologisk Barbadensis (Miller) Aloe Vera. (koldpresset) 0,1 % Citron syre.

Pris: vejl. udsalgspris 250 kr.

 

Ayurveda

Et ældgammelt og højaktuelt koncept
til harmonisering af krop,
sind og ånd - et lykkeligt liv.